fbpx

Переможницею у конкурсі "Міні міс Versal" стала школярка з Калуша

Стиль життя 20:09, 09.06, 2015

Калуська школярка Діана Сурмей здобула перемогу на подіумі конкурсу "Міні міс Versal" в Івано-Франківську. Дівчинка дуже талановита і всебічно розвинена, займається танцями, гімнастикою, акторською майстерністю, пробує себе у ролі диктора на радіо в Івано-Франківську. До конкурсу вона готувалася цілий місяць, не пропускаючи жодної репетиції, проте перемога для неї стала справжнім сюрпризом.

Діана Сурмей закінчила п’ятий клас ЗОШ №2 у Калуші. Її мама розповіла, що на конкурс дівчинка потрапила майже випадково, пишуть Вікна.

"Потрапили на конкурс випадково, просто побачили рекламку про кастинг у соцмережі і вирішили, що варто спробувати. Діана дуже любить усілякі конкурси, адже займалася спортивними бальними танцями і перемагала вже понад 20 разів. Серед її нагород уже є 16 золотих медалей", – розповіла мама перможниці Мар’яна Сурмей.

Хоча у дівчинки чималий конкурсний досвід та змагальницький дух, у конкурсі краси вона брала участь уперше. Тому до репетицій ставилася особливо серйозно, викладалася максимально, старалася все запам’ятати та взяти для себе якомога більше від постановників номерів і дефіле.

Місяць підготовки до конкурсу подарував юній калушанці не лише нові емоції, а й цікаві знайомства з талановитими дівчатками, а ще – великий досвід від тренерів Анни Тарас, Ірини Батюк, Оксани Глушко.

"Дуже пригодилося нам у конкурсі те, що Діана займається акторською майстерністю у Калуші. Ми також дуже вдячні Мар’яні Стринаглюк за уроки, які Діана відвідує на радіо "Дзвони" в Івано-Франківську. Адже під час одного з виходів доньки на подіум вона "перевтілилася" у Катерину Осадчу і всі були вражені постановкою дикції у Діанки та її вмінням перевтілюватися", – розповіла подробиці Мар’яна Сурмей.

Організатори "Міні міс Versal", зокрема Анна Угорчак, зробили все для того, щоб конкурс відбувся на високому рівні, за що і батьки, і діти, і гості цього феєричного свята були дуже вдячні.

"Після перемоги ми з донечкою плакали від щастя, тому що ця перемога для нас – це сходинка до великого майбутнього",  впевнена калушанка.

Одна з членів журі конкурсу  Тетяна Терсенова-Заводовська, яка є власницею модельного агентства, запросила Діану до навчання у своїй школі. Окрім цього, дівчинка отримала чимало призів: срібну підвіску, книжки, солодощі, квіти, знижки від магазинів, кілька сертифікатів від спонсорів, за якими вона отримає призи, запрошення до участі в міжнародному конкурсі-казці "Різдвяний янгол-2015" і найголовніше  корону "Міні міс Versal".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: