fbpx

Переможці дитячих велогонок "Дрібнота" у Франківську отримають оригінальні медалі

Стиль життя 09:02, 31.05, 2015

В Івано-Франківська сьогодні пройдуть велосипедні перегони, участь у яких братимуть діти від одного року. Після нагородження для малят організують майстер-класи.

Організатори велогонок "Дрібнота" з нагоди Дня захисту дітей здивували медалями, які зробили для переможців змагань в кожній віковій категорії. Нагороди зроблені у вигляді велосипедних зірочок. 

Велогонка "Дрібнота" проводиться у Франківську вже втретє. Загальне керівництво та організацію "Дрібноти" проводить "Велохата", суддівство змагань – Івано-Франківський велоклуб "Велосталкер".

Реєстрація на гонку розпочинається о 9.30, в  старт. Нагородження заплановане на 14.00. На цьому програма фестивалю для малят не завершується. О 15.00 початок солодкого майстер-класу від Delikacia, а в 15.30 – майстер-клас від Цвіклі ведінг проект.

Паралельно протягом всього дня з 10.30 до 17.00 будуть відбуватись інші розваги. Як-от ігровий клуб від “Young Life Capernaum” для особливих діток (аутистів з батьками), архітектурне бюро, яке буде створювати і розфарбовувати картонне містечко, кімната творчості від крамниці IkeaMania, книжкова крамничка від Видавництва Старого Лева, а також забави від молодіжного клубу “Young Life” (мильні бульбашки, малювальня, мотузкові перешкоди, клоуни з цукерками), фотозона і англійська співальня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: