fbpx

Під час благодійного концерту у Тлумачі на підтримку армії зібрали більше шести тисяч гривень.

Суспільство 10:53, 29.09, 2014

У Тлімачі відбувся благодійний концерт на підтримку української армії.

У Тлумачі відбулась мистецька подія, що мала на меті збір коштів для української армії. Ініціаторами заходу стали тлумачани,  дует Михайла і Мар’яни Гардаманів.

Власними творчими доробками з жителями та гостями районного центру ділилися дует Гардамани, Василь Мельникович Оксана Романюк, Ярослава Бабіїв, Ігор Іванків, Анатолій Голубчак, Тарас Ровенко, Роман Вірастюк, Христина Назарик. Вів концерту програму та виконував пісні заслужений журналіст України Богдан Кучер, повідомляє прес-служба Тлумацької РДА.

Кожен глядач мав можливість зробити добровільний внесок для підтримки українських військовослужбовців.

"Зібрані кошти дозволять придбати потрібне спорядження і засоби захисту, які можливо рятуватимуть чиєсь життя від осколків та куль, – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Володимир Габурак. – Я запрошую усіх наших гостей, усіх артистів, які подарували прекрасний вечір, приїхати до Тлумача знову, щоб відсвяткувати перемогу над ворогом. А ця перемога – вірте – не за горами!".

Під час благодійного концерту зібрали  6467 гривень. Ці кошти передані до Благодійного фонду оборони Тлумаччини для потреб військових і міліціонерів з району, які приймають участь в антитерористичній операції на Сході України.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: