fbpx

Віктор Павлік виступив у Тисмениці з концертом на підтримку нового альбому

Культура 21:02, 14.12, 2015

Вчора на підтримку нового альбому "Весілля в Карпатах 2" у місті Тисмениця відбувся концерт володаря золотого диску Віктора Павліка та групи "Шикадам".

Організатором концертного туру "Освідчення" є калуська компанія продюсерський центр "6 секунд". Захід був присвячений 25-річчю творчої діяльності, пише Stanislavske.TV.

Співакові вдалося створити позитивну та веселу атмосферу. Старі хіти глядачі виконували разом з ним, а найпалкіші шанувальники не могли всидіти в кріслі, щоб не потанцювати. Одна з поціновувачів творчості Віктора Павліка навіть розповіла співакові вірш і говорила дуже щирі слова.

"Від своїх концертів я очікую отаких-от добрих зустрічей, як з цією дівчиною. Вона дуже щира. Мені важко передати словами, що я відчуваю у такі моменти", – ділиться співак.

На запитання журналіста Stanislavske.TV, що його надихає, Віктор Павлік з впевненістю відповів, що натхнення він черпає від Бога.

Під час концерту пролунало багато старих та всім відомих хітів, а також нові музичні композиції.

"Особисто в мене немає улюбленої моєї пісні. Постійно з’являються якісь нові пісні, а старі нікуди не зникають. Якщо взяти зі старих, то, звичайно, мабуть, улюблена багатьма людьми "Ні обіцянок, ні пробачень", а з нових "Недописана книга". Отак з’являються нові пісні, а старі залишаються в спогадах, але вони всі для мене рідні, добрі. Щоб якусь одну вибрати, то такої немає", – каже Віктор Павлік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: