fbpx

Аваков відправив у відставку в.о. голови ДАІ

Суспільство 09:02, 21.05, 2015

Виконуючий обов'язки голови Державної автоінспекції Олександр Єршов подав рапорт про відставку.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму Facebook повідомив, що він задовольнив прохання підлеглого і призначив службове розслідування.

"Інформую. Тільки що від мене вийшов в. о. начальника ДАІ України А. А. Єршов. Він подав рапорт про відставку, який був мною задоволений. За фактами питань, порушених у пресі останнім часом, – призначено службове розслідування",  написав Арсен Аваков.

Нагадаємо, журналісти програми "Радіо Свобода» та Першого суспільного каналу "Схеми" оприлюднили результати свого розслідування, згідно з яким "близькі члени родини головного даішника країни Олександра Єршова їздять на дорогих елітних автівках вартістю близько 100 000 доларів кожна". "При цьому державні номерні знаки "тасуються" між авто, а елітний мотоцикл, на якому їздить сам Єршов, у базі ДАІ значиться як КАМАЗ", – повідомляє "Радіо Свобода" у матеріалі "Красиве життя головного даішника (розслідування)".

Як зазначає видання, пан Єршов раніше засекретив декларації про майно та доходи всього керівного складу ДАІ, відмовившись надати їх на запит "Радіо Свобода", що є порушенням Закону України "Про доступ до публічної інформації". "Головний даішник відмовив журналістам у наданні декларацій керівників ДАІ про доходи за минулий 2014 рік. Сам він заробляв близько 12 тисяч гривень за місяць, відповідно до його декларації за 2013 рік",  повідомляє "Радіо Свобода". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: