fbpx

Поліція затримала водія, який п'яним на смерть збив дівчину і втік з місця ДТП

Суспільство 13:48, 05.09, 2016

Опівночі у селі Старі Богородчани невідомий водій збив 20-річну дівчину та втік з місця пригоди. Потерпіла, яка рухалася дорогою зі своїм знайомим назустріч автомобілю, загинула на місці події.

О п'ятій годині ранку 36-річного втікача, місцевого мешканця, поліцейські знайшли та затримали за місцем проживання. Також виявили та вилучили автомобіль "Мітсубісі Галант" як речовий доказ вчинення злочину, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Медосвідчення показало, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Наразі його затримали у порядку ст. 208 КПК України, оголосивши про підозру вчинення кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У справі призначено ряд експертиз. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: