fbpx

Пораненому бійцю з Івано-Франківська потрібна допомога

Суспільство 18:02, 27.03, 2015

Волонтери ініціативної групи "Заради життя" просять небайдужих мешканців допомогти пораненому бійцю з Івано-Франківська, який перебуває в Дніпропетровському госпіталі.

Рідні про поранення бійця не знають, тому особу героя не називають.

"До нас звернулися за допомогою друзі пораненого бійця з Івано-Франківська. Хлопець перебуває в тяжкому стані, в опіковому відділенні Дніпропетровського госпіталю. Він стійко переніс уже не одну операцію, але попереду їх залишається не менше. Рідні не знають про те, що з ним трапилося, бо він, як справжній герой, не хоче їх хвилювати, до того ж сім'я малозабезпечена.

Потрібно небагато. Оскільки хворий лежачий, то йому треба всього лиш планшет (можна б/у, але з доступом до 3G), щоб йому було не так сумно чекати виздоровлення. Усім іншим його забезпечують дніпропетровські волонтери, але ще й це їм буде тяжко потягнути. Сам воїн ні на що не жаліється і ні про що не просить (і планшет не просить теж!), але дивитися на стелю і чекати операції, тим більше без підтримки рідних – тяжко, тому давайте полегшимо це чекання!
На жаль, ми не можемо показати вам фотографію чи назвати ім'я, бо сам хлопець цього не хоче. Але надіємося на ваше розуміння!" – звертаються волонтери.

Охочі допомогти можуть звертатись до волонтерів "Заради життя" у соцмережах або через сайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: