fbpx

Прикарпатські податківці пишаються перемогами над підприємцями в судах

Суспільство 19:37, 11.08, 2015

На 1 серпня цього року на розгляді в судах за участю органів фіскальної служби Івано-Франківської області знаходилось 2714 справ на загальну суму понад 2,6 млрд гривень. З них лише у 89 підприємці зуміли перемогти.

За сім місяців п.р. юристам фіскальної служби області вдалось захистити для казни 335,3 млн грн, повідомляє прес-служба ДФС. На користь податкових органів області в судах усіх рівнів вирішено 1456 справ, що складає 94.2% від кількості розглянутих позовів за цей період. На користь платників податків задоволено 89 справ.

За словами начальника управління правової роботи Головного управління ДФС в області Тетяни Бабій, фахівці правової роботи органів ДФС постійно працюють над удосконаленням ефективності роботи з супроводу справ, захистом у судах позиції відомства, що викладена в актах перевірок.

"Неупередженість наших юристів під час претензійно-позовної роботи – один із базових моментів. Наша мета полягає в тому, щоб позиція державного органу і думка судової гілки влади стосовно обґрунтованості претензій до платників у більшості випадків співпадали", – зазначила керівник підрозділу. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: