fbpx

Прикарпатські правоохоронці затримали п'яного крадія мопеда

Суспільство 16:36, 10.11, 2016

До Верховинського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 22-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідомець поцупив його мопед, який заявник залишив біля місцевого магазину.

Отримавши повідомлення, поліцейські одразу прибули на місце події та через короткий час затримали чоловіка на краденому мопеді. Далеко не зміг від'їхати, бо був напідпитку. Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 33-річний мешканець одного із сіл Верховинського району. Він уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та мав судимість, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зловмисник зізнався у скоєному та пояснив, що на крадіжку його штовхнуло алкогольне сп'яніння. Мопед вилучено та буде повернуто власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: