fbpx

Прикарпатському нардепу докинуть 93 мільйони на ремонт траси Мукачеве – Львів

Суспільство 16:55, 20.11, 2015

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 16 листопада уклала угоду з ТОВ "ПБС" про додаткові ремонтні роботи на трасі державного значення Н-09 Мукачеве – Львів вартістю 93,38 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передають Наші гроші.

У серпні фірма за тендером отримала підряд вартістю 325,96 млн грн на поточний середній ремонт траси Н-09 Мукачеве – Львів на ділянках км 318+925 – км 341+700 та км 349+123 – км 393+660.

Тоді чотирьох дешевших конкурентів "ПБС" не допустили до торгів через претензії до локальних кошторисів, суть яких не була описана у протоколі.

Після початку робіт виявили, що основа дорожнього одягу не відповідає нормативам якості. Крім того, стан дороги погіршився з квітня, коли готувався проект.

На цих підставах тендер на додаткові роботи, вартість яких не перевищує 50% договору, провели за переговорною процедурою.

Фірму "ПБС" контролює нардеп Олександр Шевченко, який обрався до парламенту від "Блоку Петра Порошенка", але у вересні вирішив вийти з президентської фракції.

Офіційно фірма "ПБС" належить працівницям курорту "уковель" Іванні Непик та Галині Колибабюк. Непик також є партнером Віктора Шевченка, брата Олександра Шевченка, по ТОВ "ресурсна компанія".

При цьому кілька років директором "ПБС" був Роман Родзоняк, який, за даними "Захід.Нет", представляє у будівельних проектах фірму "Скорзонера" з групи "Приват" Ігоря Коломойського – власника курорту "Буковель".

Від червня цього року фірма "ПБС" отримала дорожніх підрядів на 690,54 млн грн – усі в Івано-Франківській та Львівській областях.

До того у 2010 р. вона виграла лише один тендер вартістю 1,48 млн грн на берегоукріплення річки в Івано-Франківській обл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: