fbpx

Прикарпатським посадовцям та депутатам розповіли, як брати участь у торгах через "ProZorro".

Суспільство 21:35, 13.05, 2016

В обласній раді відбувся семінар-нарада щодо впровадження системи електронних закупівель "ProZorro".

Участь у заході взяли депутати обласної ради, голови районних рад, міські голови міст обласного значення, керівники та бухгалтери підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, підприємці.

"Я переконаний, що перш ніж успішно розпочинати будь-яку працю, люди потребують елементарної просвіти. Багато хто не до кінця розуміє, що таке система електронних закупівель "РroZorro", і не знає, з якого боку до неї приступити. Нам потрібно крок за кроком рухати цю справу, в той же час проводити роз’яснювальну роботу," – відзначив голова обласної ради Олександр Сич.

Очільник облради також розповів, що вже є підготовлені проекти розпоряджень про рекомендацію запровадити систему електронних закупівель у всіх комунальних підприємствах області, інмормує прес-служба обласної ради.

Про принципи роботи системи "РroZorro" розповіли представники торговельного майданчика SmartTender.biz Сергій Сагун та Євгенія Дубовка. Зокрема, вони продемонстрували присутнім, як зареєструватися в системі, користуватися нею та брати участь у торгах.

Задля більш детального ознайомлення з принципами роботи системи та організацією закупівель в різних галузях голова обласної ради Олександр Сич запропонував надалі проводити інформаційні міні-семінари для представників відповідних сфер із залученням фахівців-практиків, котрі вже мають досвід роботи з системою "РroZorro".

Як писав КУРС, 6 травня голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав розпорядження про впровадження системи електронних торгів ProZorro для закупівлі товарів, робіт і послуг виконавчим апаратом обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: