fbpx

Прикарпатський журналіст виграв суд у народного депутата

Суспільство 15:10, 27.03, 2015

Коломийським міськрайонним судом відмовлено в задоволенні позовної заяви народного депутата Юрія Тимошенка проти журналіста Євгенія Гапича.

Про це на своїй сторінці у  Фейсбук повідомив Євген Гапич.

"Суд відмовив в задоволенні позовної заяви Тимошенку. Суд виграно. Не знаю, чи буде подавати на апеляцію. Казав, що буде йти до останнього. Я також не зупиняюся", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв КУРС, народний депутат України від округу №88 з центром у Коломиї Юрій Тимошенко подав до суду на журналіста Євгена Гапича і вимагав спростування та 50 тисяч гривень компенсації завданої моральної шкоди. Приводом для позову стала опублікована на інтернет-порталі "Вільне місто" стаття за 20 лютого під заголовком "Противсіх Василь – помічник-консультант нардепа Юрія Тимошенка?".

У статті журналіст аналізував помічників-консультантів народного депутата Юрія Тимошенка, перелік яких розміщений на офіційному веб-сайті Верховної Ради України. Автор припустив, що Гуменюк Василь Васильович, який є серед помічників-консультантів, – це той самий Василь Гуменюк, який свого часу балотувався на президентських виборах під прізвищем Противсіх. Як виявилося, це лише повний тезка. Ця неточність чомусь так обурила нардепа Тимошенка, що свої "моральні страждання" він оцінив у 50 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: