fbpx

Прикарпатці продовжують допомагати українському війську

14:49, 04.07, 2014

Івано-франківські підприємці зібрали 51 тисячу гривень та придбали на цю суму такий необхідний для прикарпатських військових тепловізор. Про це повідомив член Координаційного центру швидкого реагування Прикарпаття Зіновій Шкутяк.

Також  у зону АТО відправився  міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, який окрім подарованого косівчанином БТРу, повіз на передову необхідні речі та екіпіровку на суму 0,5 млн гривень.

До допомоги долучився також і директор ПАТ «Івано-Франківськцемент» Микола Круць, який передав екіпіровку, рації, взуття та одяг батальйону «Айдар» на суму 60 тисяч гривень (від початку військової агресії Москви цей підприємець пожертвував на потреби війська вже понад 300 тисяч гривень).

Також не стоїть осторонь і церква. Так, представники УПЦ КП Івано-Франківщини придбали необхідний воякам тепловізор та інші потрібні речі на суму 150 тисяч гривень.

Так само придбала тепловізор й прикарпатська УГКЦ.

Крім того, на потреби армії було зібрано 45 тисяч гривень працівниками Івано-Франківського міськвиконкому.

Зараз в Івано-Франківську перебуває також боєць батальйону «Айдар» Андрій Грималюк, якому вже вдалось зібрати кошти на один тепловізор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: