fbpx

Прикарпатці протягом березня здали 88 одиниць незаконної зброї

Суспільство 16:42, 26.03, 2016

В органи поліції краю від початку місяця добровільно здали 88 одиниць зброї, в тому числі 44 гладкоствольної та 3 – нарізної мисливської, 8 – нарізної армійських зразків та 22 – холодної зброї.

Практично у кожному другому випадку особи, які здали зброю, висловили бажання, оформивши відповідні документи, зареєструвати її в особисте користування, повідомляють у Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

З початку березня правоохоронцям обласного центру здали 7 мисливських гладкоствольних рушниць, в тому числі 2 – іноземного виробництва, 5 малокаліберних гвинтівок, 10 газових пістолетів, один спецзасіб травматичної дії, 11 тисяч набоїв калібру 5,6 мм та один ніж. Частина з цього невдовзі матиме законних власників, а решта, як передбачено законом, буде утилізовано.

Правоохоронці нагадують, що до завершення місячника ще є кілька днів і громадяни можуть здати вогнепальну та холодну зброю, боєприпаси, газові пістолети та спецзасоби, звільняючись від загрози кримінальної та адміністративної відповідальності за їх незаконне зберігання.

Зазначимо, місячник добровільної здачі зброї завершиться 31 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: