fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Рада з кадрових питань ГУ ДФС в області визначила кандидатів на посади керівників ДПІ в Івано-Франківську та Рожнятові

Рада з кадрових питань ГУ ДФС в області визначила кандидатів на посади керівників ДПІ в Івано-Франківську та Рожнятові

Економіка 11:50, 12.12, 2014

Рада з кадрових питань обласної ДФС рекомендувала ще двох претендентів на посади начальників податкових інспекцій.

На черговому засіданні Рада з кадрових питань Головного управління ДФС в Івано-Франківській області розглянула інформацію про кандидатів на зайняття посад начальників Державних податкових інспекцій в Івано-Франківську, Рожнятівському та Богородчанському районах, повідомляє ГУ ДФС в області.

Рада з кадрових питань ГУ ДФС в області визначила кандидатів на посади керівників територіальних органів ДПІ у м. Івано-Франківську та ДПІ у Рожнятівському районі. З шести претендентів обрано двох осіб, кандидатури яких рекомендовано врахувати начальнику ГУ ДФС в Івано-Франківській області при поданні пропозицій Голові ДФС України щодо призначення на посади начальників в територіальних органах фіскальної служби області.

Зокрема, за рекомендацією ради ДПІ у Івано-Франківську очолить Слободян Любомир Ярославович, а ДПІ у Рожнятівському районі – Петровський Сергій Петрович.

Крім того, Рада з кадрових питань оголошує додатковий прийом документів від кандидатів, які мають намір та бажання зайняти посаду начальника ДПІ у Богородчанському районі.

Нагадаємо, Любомир Слободян донедавна займав посаду заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації. Перед тим був заступником міського голови Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: