fbpx

Родичі та близькі бійців "Азову" та "Айдару" пікетують Адміністрацію Президента

Політика 17:45, 27.08, 2014

Родичі та близькі бійців батальйонів територіальної оборони “Азов” та “Айдар” пікетують Адміністрацію Президента України, вимагаючи надіслати підкріплення під Іловайськ та до інших міст Донбасу.

Як передає кореспондент УНІАН, в акції беруть участь понад 150 осіб.

Серед присутніх є також представники “Правого сектора”, окремі бійці батальйонів “Донбас” та “Азов”, зокрема останні тримають прапори України, на фоні яких виведено емблему-шеврон бійців цього батальйону.

Час від часу присутні вигукують: “Дайте танки патріотам!”. Також люди тримають в руках плакати з написами: “Президент, захисти патріотів”, “Зволікання чиновників несе смерть для патріотів”. Учасники акції зосередились біля воріт неподалік від будівлі АП з боку вулиці Інститутської.

Раніше в МВС визнали факт оточення сил АТО під Іловайськом і пояснили це вторгненням великої кількості військової техніки з Росії. До цього командир "Донбасу" Семен Семенченко заявив, що без допомоги Іловайськ може перетворитися на "братську могилу". Водночас в РНБО заявляють, що сьогодні було доставлено допомогу в Іловайськ і вивезено звідти частину поранених. Запеклі бої тривають в Іловайську з 18 серпня.

1

2
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: