fbpx

Родинам загиблих під Іловайськом бійців з Прикарпаття вручили ордени "За мужність" ІІІ ступеня

Суспільство 12:58, 20.07, 2015

Голова Івано-Франківської обласної держадміністрації Олег Гончарук сьогодні передав ордени "За мужність" ІІІ ступеня сім’ям ще трьох працівників прикарпатської міліції, які загинули торік 29 серпня під час виходу з оточення під Іловайськом.

За мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, указом Президента України Петра Порошенка високих нагород удостоєні (посмертно) сержант міліції Олег Перепічка та молодші сержанти міліції Роман Грицик і Дмитро Пацино.

Такими ж державними нагородами у січні цього року були відзначені і їхні бойові побратими – молодші сержанти міліції Зорян Білінський, Андрій Карабінович та Михайло Погорєлов.

Пам’ять загиблих правоохоронців присутні вшанували хвилиною мовчання.

"Бракує слів, щоб описати той невимовний біль, з яким ми сприймаємо цю страшну реальність. До останнього виконуючи свій службовий обов’язок, бійці спецбатальйону віддали найцінніше – своє життя. Для нинішнього і майбутніх поколінь прикарпатських правоохоронців вони будуть зразком відданості Присязі та рідній Україні", – зазначив начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Віктор Шкутов.

Голова ОДА Олег Гончарук, звертаючись до родин загиблих міліціонерів, зазначив, що повсякчас готовий допомагати їм у вирішенні проблем, а своїм підлеглим завжди наголошує, щоб пам’ятали, завдяки кому вони мають можливість мирно жити та працювати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: