fbpx

Російський журналіст із "Los Angeles Times" не буде заступником Стеця

Економіка 10:45, 10.12, 2014

Російський військовий журналіст, працівник московського бюро газети "Los Angeles Times" Сергій Лойко не буде заступником міністра з інформаційної політики в Україні.

Про це повідомив Юрій Стець, призначений міністром інформаційної політики, в ніч на 10 грудня на своїй сторінці у Facebook, пише "Українська правда".

"Негативо-позитив полягає у тому, що після сьогоднішньої розмови з кореспондентом "Los Angeles Times" Сергієм Лойком витікає наступне: він не буде заступником міністра МІП, тому що у нього контрактні зобов'язання з виданням", – зазначив Стець.

"Натомість він беззастережно підтримує ідею створення МІП і готовий бути в групі радників, які відповідатимуть за інформаційну війну з Росією",  повідомив він.

"Крім того, його бачення, що подібне відомство необхідне, він готовий доносити нашим партнерам на заході (прикро, але наші журналісти, роблять все навпаки)",  додав Стець.

Як відомо, Лойко висвітлював бойові дії і конфлікт на сході України, побував у Донецькому аеропорту під час запеклих боїв там.

31 жовтня, після виступу Лойка у програмі "Своїми очима" на радіо "Эхо Москвы", Роскомнагляд виніс письмове попередження радіостанції за оприлюднення інформації, яка "виправдовує практику вчинення військових злочинів". На вимогу Роскомнагляду, передачу вилучили з архіву сайту "Эхо Москвы".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: