fbpx

Розгляд апеляційної скарги інспектора ДАІ Юхмана, якого спіймали п’яним за кермом, перенесли на 26 лютого

Суспільство 12:05, 20.02, 2015

20 лютого в Івано-Франківському апеляційному суді почали розглядати апеляційну скаргу екс-інспектора ДАІ Степана Юхмана на постанову Болехівського міського суду від 23 січня цього року.

Нагадаємо, Болехівський суд визнав його винним за статтею 130 ч. 1 Кодексу про адміністративні правопорушення – у постанові ідеться, що він був затриманий 15 листопада минулого на вулиці Грюнвальдській за кермом і з ознаками алкогольного сп’яніння, ухилявся від медичного огляду. Суд позбавив Юхмана водійських прав на один рік.

Слухання апеляційної скарги веде суддя Богдан Гриновецький. Як він зазначив, для розгляду апеляції суд затребував у міліції матеріали службового розслідування по справі Юхмана, але з невідомих причин досі їх не отримав. Сам Юхман заявив, що не пам’ятає, з яким формулюванням був звільнений зі служби. Він визнає, що був тоді у стані алкогольного сп’яніння, але заперечує, що вів автомобіль, пише Репортер.

Захисник Юхмана клопотав про виклик свідка Вовка, це той чоловік, який і викликав міліцію, як каже захисник, він єдиний стверджував на суді, що Юхман у той час вів автомобіль, всі решту свідків казали, бачили лиш, що він сидів за кермом, але авто у той час не рухалося. А суддя у Болехові виніс незаконне рішення. Тож просять постанову суду скасувати і справу закрити.

І оскільки суд ще не отримав матеріали службового розслідування, а також має викликати ще одного свідка, то слухання перенесли – на 26 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: