fbpx

В одному із найбільш пожежонебезпечних сіл Рожнятівщини рятувальники провели профілактичне відпрацювання

Суспільство 17:07, 20.11, 2015

17 листопада рятувальники провели комплексне профілактичне відпрацювання, до участі в якому запросили фахівців РЕМу, газового господарства, представників органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та соцзахисту.

Захід охопив найширші верстви населення та був спрямований на те, щоб нагадати людям, що саме необережність, халатність і легковажне ставлення до власної безпеки часто можуть мати жахливі наслідки.

Перегінське обрали для проведення відпрацювання зовсім невипадково, адже з початку року у селищі виникло найбільше пожеж – 20 (це 22% від загальної кількості пожеж в районі).

В ході відпрацювання особлива увага приділялась питанню дотримання громадянами правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. Фахівці також нагадали про небезпеку залишення малолітніх дітей у своїх домівках без нагляду дорослих та застерегли відмовитися від практики спалювання опалого листя, сухої трави та чагарників.

У цьому напрямі селищні депутати та представники Рожнятівського райвідділу Управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області працюватимуть і надалі, адже мета у них спільна: запобігти трагедіям і зберегти якомога більше людських життів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: