fbpx

"Шматочок Швеції": у мережі показали, який вигляд матиме оновлений міжбудинковий проїзд на Пулюя. ФОТО

Суспільство 14:10, 06.11, 2017

Реалізацію проекту з капітального ремонту міжбудинкового проїзду на вулиці Пулюя, 12, 14, 16 заплановано весною наступного року.

Проектну документацію на капремонт виготовлено на замовлення Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою. Про це повідомив начальник відділу інфраструктурної політики департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Назарій Рогів.

"Окрім вже звичних робіт із влаштування водовідведення, заміни покриття проїзду та прокладання зручних пішохідних доріжок з пониженнями, в око впадає велика кількість деталей.

Рівненькі газони, засіяні травою та міскантусом; білий гравій у якості буферної зони між газонами та доріжками; зручні вуличні меблі; поєднання шести видів озеленення  це все ознаки того, що проект продумано до найменших дрібниць.

Станом на сьогоднішній день розробляється кошторисна докуметація на виконання вищеперелічених робіт",  повідомив Назарій Рогів. 

Як писав КУРС, ремонт міжбудинкових проїздів у цьому мікрорайоні запланували ще місяць тому. Йшлося про капітальний ремонт у дворі будинків на вулиці вул. Пулюя, 3, 10-10-А та вул. Галицька, 91-93.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: