fbpx

Сліпий артист із Прикарпаття Максим Самойлов просить підтримки, щоб перемогти у конкурсі. ВІДЕО

Культура 19:42, 05.07, 2015

У Львові завершився Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Юні таланти України", у котрому взяв участь прикарпатець Максим Самойлов. Часто Максима можна почути на центральних вулицях Івано-Франківська, але саме зараз співак потребує глядацької підтримки. Адже розпочалося інтернет-голосування за учасників, яке триватиме місяць.

За умовами конкурсу, учасникам потрібен репост відеозапису з групи на власну сторінку та лайк. Переможець отримає Гран-Прі глядацьких симпатій та буде нагороджений спеціальним кубком в прямому ефірі на телебачені, повідомляють ”Вікна”.

Переможця буде визначено 1 серпня за найбільшою кількістю репостів та лайків в групі фестивалю.

"Потрібні ваші лайки, а особливо репости, тобто щоб відео з групи потрапило на вашу сторінку. Коментарі теж вітаються. Буду вдячний за участь у моїй долі", –каже Максим Самойлов, якого цитує stanislavske.tv.

Проголосувати за прикарпатця, який є сліпим від народження, можна тут.

Довідка. Максим Самойлов живе у Тлумачі Івано-Франківської області. Із 12 років почав писати пісні, згодом  романи. Мріє стати естрадним співаком і зіграти в кіно.

Нагадаємо, Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв "Юні таланти України" відбувся 12-14 червня 2015 року в Львові. Організатор фестивалю-конкурсу ГО "Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга”"та продюсерський центр Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігоря Нетлюха "DJ SOUND".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: