fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Співавтор Конституції України Василь Костицький і президент Світової організації боротьби з раком Микола Корпан закликали підтримати на виборах Володимира Цвіля

Співавтор Конституції України Василь Костицький і президент Світової організації боротьби з раком Микола Корпан закликали підтримати на виборах Володимира Цвіля

Політика 14:50, 15.07, 2016

Співавтор Конституції України, український політичний та громадський діяч, екс-голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, народний депутат України I, II, III скликань Василь Костицький звернувся до виборців 85 округу й закликав підтримати на виборах письменника, громадського діяча, дипломата Володимира ЦВІЛЯ.

Василь Костицький переконаний, що Володимир Цвіль – саме той кандидат, котрий засобами народної дипломатії, парламентськими зв’язками з іншими депутатами зможе впевнено торувати шлях України до Європи, представляти не тільки мешканців Калущини, Рогатинщини у Верховній Раді, а й зможе в’язати ті невидимі вузлики народної парламентської дипломатії, яка робить успішною державу і регіон.

"Зараз такий час, коли треба діяти рішуче, робити ставку на особистості, на тих, хто довів своє вміння працювати задля України, будувати власний добробут і добробут людей. Володимир Цвіль, – переконаний Василь Костицький, – саме та людина, котра гідна стати народним обранцем і змінити ситуацію в округу і країні в цілому на краще. Хочу закликати  голосуйте за Володимира Цвіля. І я переконаний, Ви не помилитеся!”

Професор, всесвітньовідомий фахівець у галузі кріохірургії, перший український лікар-стипендіат в Австрії, співорганізатор Європейського товариства кріохірургії, фахівець у галузях загальної хірургії, хірургії онкології та кріохірургії, президент Світової організації боротьби з раком Микола Корпан звернувся до мешканців Калущини, Рогатинщини та сіл Галицького району з проханням на виборах підтримати громадського діяча, письменника, дипломата, доктора Володимира Цвіля. Каже, знайомий з Володимиром Івановичем Цвілем більше десятиріччя. Впевнений, він  найкраща кандидатура на роль народного обранця.

"Володимир Цвіль,  каже Микола Корпан,  справжній український патріот соборної незалежної та вільної української держави. На моє свідоме переконання, Володимир Цвіль є гідним кандидатом в народні депутати України. Тому просив би вас, колеги-лікарі, лікарська та медична спільното, ваших рідних та знайомих, всіх небайдужих українців за теперішнє людське та політичне життя в українській державі, а, отже, всіх шанованих та дорогих виборців 85 округу, підтримати та віддати свої голоси за Володимира Цвіля  справжнього патріота великої та талановитої української нації". 

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: