fbpx

Спортивна делегація Івано-Франківська відвідала французьке Кліші

Спорт 16:37, 03.07, 2014

19-27 червня 2014 року на запрошення спортивного клубу Ла Вайянт спортивна делегація Івано-Франківської області перебувала у місті Кліші (Франція).

Як повідомили КУРСу у прес-службі міськвиконкому, делегація Івано-Франківської області прибула у складі десяти гімнасток та п'ятьох тренерів.

Дружні стосунки між закладами тривають з 1995 року. У 2015 році планується провести міжнародну зустріч у Івано-Франківську, присвячену 20-річчю співпраці. Протягом цих років неодноразово гімнасти Івано-Франківська перебували у Франції, а також гімнастки Кліші відвідували Івано-Франківськ.

У 2010 році у Кліші відбулося підписання угоди про співпрацю мером Кліші Gilles Catoire та міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом.

20 червня делегація взяла участь у гала-концерті, гімнастки Івано-Франківська представили п’ять композицій: спортивно-танцювальну композицію "Карпати", композицію "Молитва за Україну", а також сольні виступи на вільних вправах Ірини Говзан, колоді Юлії Моїсеєвої та Валентини Табачин зірвали бурхливі оплески у глядачів.

На честь візиту української делегації на фасад мерії було вивішено українські прапори.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: