fbpx

Студенти ІФНМУ беруть участь у міжнародному проекті

Суспільство 17:10, 09.08, 2016

З 9 по 17 серпня в польському місті Ополе проходитиме проект "Youth and Fit Synergy" в рамках програми "Erasmus+". Чотирнадцять студентів ІФНМУ вирушили до Ополе, аби взяти участь у цьому міжнародному проекті та на належному рівні представити університет.

Серед цих студентів: Олег Тромбола, Денис Бунчак, Діана Ткачук, Світлана Громова, Володимир Товарницький, Софія Герега, Діана Муханюк, Василь Кабан, Андрій Остафійчук, Роман Бігун, Станіслав Марусин, Олександр Федченко, Йордана Голембйовська, Юрій Грицик, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Протягом восьми днів учасники братимуть  участь у заходах, метою яких є пропаганда здорового способу життя серед населення, – розповідає Олег Тромбола. – Організатор проекту – громадська організація Stowarzyszenie Promocji Zdrowia i Profilaktyki "HOPP" – підготувала тренінги та семінари, спрямовані на міжкультурний обмін і поглиблення подальшої співпраці між університетами та містами-побратимами".

Особливістю таких проектів є ознайомлення та поширення неформальних методів навчання серед студентів.
Під час проекту також проведуть ярмарок вищих навчальних закладів-учасників, який включатиме в себе презентацію культури кожної з держав. Окрім цього, організовуватимуть різноманітні спортивні заходи, спрямовані на профілактику захворювань та популяризацію спорту серед населення.

Нагадаємо, Еразмус+  це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., що підтримує проекти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: