fbpx

Студенти Прикарпатського університету та "Поранені SOS" збирають кошти для пораненого бійця Василя Рокицького

Суспільство 20:30, 26.05, 2015

В Педагогічному інституті Прикарпатського уіверситету ім. В. Стефаника вчора відбувся благодійний концерт-академія "А ми тую червону калину підіймемо". Кошти в сумі 3665 грн та 1 $, зібрані студентами, сьогодні передали мамі пораненого Василя Рокицького.

Про це повідомила у Фейсбук волонтер Наталя Перцович.

"А ми разом з бійцями 80-ї аеромобільної Тарасом Кукуляком та Олексієм Замковим мали можливість відчути енергетику чудової української пісні і танцю. Під час концерту звучали вірші про події в Україні, авторами яких є самі студенти. Дякуємо Галині Василівній Білавич, доценту кафедри філології, яка організувала такий захід і запросила до участі БФ "Майбутнє Прикарпаття". Приємно було бачити, як школярі Католицькї школи, які брали участь у концерті, уважно і з захопленням розглядали наших Героїв. А найтеплішим спогадом залишаються посмішки хлопців, яким все-таки потрібно розслаблятися і відпочивати", – написала Перцович.

Крім того, представники громадської ініціативи "Поранені SOS" також збирали кошти для пораненого бійця. Зокрема, організація подякувала парафіянам церкви Св. Володимира і Ольги та пароху о. Івану Яківлюку за складену пожертву для пораненого бійця 

Нагадаємо, Василь Рокицький з Івано-Франківська у складі 80-ї аеромобільної бригади більше півроку обороняв Міжнародний аеропорт "Луганськ". Десантник був поранений під час штурму 31 серпня. Як кілька місяців вони з побратимами тримали оборону аеропорту, про відступ і безглузді накази командування, яке відправляло хлопців на смерть, читайте інтерв'ю з Василем Рокицьким на КУРСі.

Василь Рокицький, поранений двадцятирічний боєць, потребує коштів на колінний протез. Вартість протезу 18 000 євро. На цей час зібрано 8000 євро, потрібно ще 10 000 євро.
Безкоштовно не вдалося замовити, протез можливо зробити тільки у приватній клініці м. Київ (ендопротез правого колінного суглоба.)
Збір коштів здійснює мама бійця: 4149 4978 3558 9716 Рокицька Світлана Григорівна.

 

Потрібна допомога! ***Василь Рокицький, поранений двадцятирічний боєць потребує кошти на колінний протез. Вартість про…

Posted by Поранені SOS on 30 квітня 2015 р.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: