fbpx

Стипендіальні програми: координатор Campus France Ukraine зустрілася з франківськими студентами

Суспільство 11:07, 12.09, 2018

В Університеті Короля Данила в Івано-Франківську з презентацією стипендіальних програм французькою та англійською мовами виступила представниця Національної агенції з питань вищої освіти у Франції.

З метою популяризації французької мови та культури в Університеті Короля Данила відбулася зустріч студентів з координатором Campus France Ukraine (Національна агенція з питань вищої освіти у Франції) Ольгою Хворостянко.

Пані Ольга розповіла про навчання у Франції за стипендіальними програмами англійською та французькою мовами.

Студенти зацікавилися можливостями безкоштовного навчання не лише французькою мовою, що збільшує їхні шанси скористатися такою нагодою.

“Університет Короля Данила проводить та підтримує такого роду заходи з метою всебічного та повного інформування студентів про можливості продовжити освіту, отримати фінансування на власний проект чи скористатися програмою обміну студентами. Важливим є відповідальне відношення до якості отриманої вищої освіти та власного майбутнього в цілому”, – розповідає проректор з міжнародних зв’язків Тетяна Рудак.

Університетська освіта у Франції є безкоштовною для всіх студентів незалежно від їхнього громадянства, інформує Campus France Ukraine.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: