fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Суд відправив за ґрати директора і працівників охоронної фірми, які влаштували стрілянину у нічному клубі Франківська

Суд відправив за ґрати директора і працівників охоронної фірми, які влаштували стрілянину у нічному клубі Франківська

Суспільство 11:44, 21.05, 2019

Івано-Франківський міський суд виніс вирок директору охоронної фірми з Київщини "Гладіус С", чотирьом охоронникам, які забезпечували охорону ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів", та одному безробітному, які у квітні 2018 року влаштували бійку та стрілянину в нічному клубі "Ельдорадо" в Івано-Франківську.

Як повідомляв КУРС, 1 квітня 2018 року працівники охоронної фірми з Київщини розпивали алкоголь у нічному клубі. Між ними та іншими відвідувачами стався конфілкт. Коли охорона вивела чоловіків із клубу, вони викликали на допомогу колег. Озброївшись мисливською та травматичною зброєю, повернулись у заклад та почали стрілянину. Внаслідок стрілянини отримали поранення двоє чоловіків.

Відео стрілянини в нічному клубі "Ельдорадо"

Правоохоронці оголосили підозру у хуліганстві 6 чоловікам, в тому числі директору охоронної фірми з Білої Церкви "Гладіус С".

У суді обвинувачені визнали свою вину та просили суворо не карати.

Директор фірми розповів, що вночі довідався про сварку знайомих у клубі "Ельдорадо". Приїхавши на місце, не стримав емоцій і декілька разів вдарив відвідувачів нічного клубу. 

Суддя Івано-Франківського міського суду Олег Лазарів визнав усіх обвинувачених винними у хуліганстві та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох з половиною до трьох років. Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: