fbpx

Суд визнав потерпілими затриманих на Драгобраті прикарпатських бійців "Правого сектору", – адвокат

Суспільство 11:49, 21.01, 2016

Ужгородський міськрайонний суд визнав потерпілими затриманих за бійку на Драгобраті бійців "Правого сектору".

Про це повідомив адвокат Роман Бухтояров на своїй сторінці в Facebook, пише УП.

За його словами, суд задовольнив скаргу адвокатів на бездіяльність слідчого управління Нацполіції у Закарпатській області та зобов'язав поліцію внести відомості про побиття бійців до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування.

 

 

Суд зобов’язав мусорів внести відомості по хлопцях. Сьогодні слідчими суддями Ужгородського міськрайонного суду розгляну…

Опубліковано Бухтояровом Романом 20 січня 2016 р.

 

Раніше адвокат затриманих у Драгобратській справі Влад Добош заявив, що відео бійки 10 січня, яке оприлюднила Національна поліція, є нарізкою конфлікту за участю бійців ПС і кадри змонтовані.

Як відомо, під ранок 10 січня п’ятеро чоловіків, які, як стало відомо пізніше, виявилися бійцями "Правого сектору", на базі "Хата магната" на курорті Драгобрат (Закарпаття) влаштували бійку з персоналом. Вони поранили кухаря й бармена, їх також було поранено і затримано.

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області ухвалив узяти 5 бійців під варту на 60 діб, тобто до 8 березня орієнтовно.

Нагадаємо, імена підозрюваних оприлюднив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль – Антон Окороков (1987 р. н., із Києва), який називає себе комбатом запасного добровольчого корпусу "Правого сектору" у Києві; Петро Угрин (1987 р. н., мешканець Івано-Франківської області, член запасного добровольчого корпусу ПС у Києві), Сергій Тищенко (1977 р. н., мешканець Боярки Київської області), Василь Малкович (1992 р. н., мешкає в Івано-Франківській області) і Василь Василинюк (1987 р. н., мешканець Івано-Франківської області).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: