fbpx

Світлофор на розі Галицької – Василіянок обіцяють відремонтувати до п’ятниці

Суспільство 09:27, 29.09, 2015

Нагадаємо, на розі вулиць Галицька – Василіянок вже більше тижня не працює світлофор. Це сталося через поломку контролера, який у ДП "Міськсвітло" не мають чим замінити.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в МВК.

До п’ятниці керівник ДП "Міськсвітло" Юрій Волошанський обіцяє проблему виправити, оскільки потрібна деталь зараз виготовляється на замовлення.

"Сьогодні один контролер замінимо на вулиці Січових Стрільців. Контролер для Галицької – Василіянок сьогодні відправляємо. Як справиться "Нова пошта", одразу отримаємо і встановимо",  повідомив посадовець.

Заступник міського голови Михайло Верес зазначив, що на цьому перехресті потрібно, щоб працівники ДАІ проконтролювати дорожній рух у години пік. Зазначимо, поруч із цим перехрестям знаходиться 13 школа, учні якої змушені перебігати дорогу між машинами.

Юрій Волошанський запропонував на наступний рік розробити нову програму, яка дозволить усунути всі недоліки на дорогах.

"У нас є 9 світлофорів Кабардино-Балкарської АРСР. Це говорить про їхню надійність. Програма повинна містити сучасні технології, щоб ми, розробляючи схему електризованої системи управління дорожнім рухом, відразу могли відслідковувати усі недоліки на дорогах",  зазначив Волошанський.

Член МВК Руслан Гайда зазначив, що наразі місто не готове до аварійних вимкнень світлофорів. Тому у майбутньому варто передбачити запасні деталі у разі аварійних вимкнень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: