fbpx

Татарів і польське місто Хоцень починають співпрацю з оздоровлення дітей

Суспільство 16:07, 29.01, 2018

Польське місто-побратим Татарова муніципалітет Хоцень запропунувало розпочати співпрацю оздоровленням польських дітей у Татарові і навпаки – наших дітей у Польщі.

Відповідно до пропозиції поляків, їхні 20 дітей оздоровлюватимуться у Татарові з 6 до 12 липня, а діти з Татарова зможуть відвідати сусідню державу з 13 до 22 липня 2018 року. Про це повідомив сільський голова Татарова Олег Дзем'юк.

Сільська рада зобов'язується повністю забезпечити перебування польських дітей у Татарові, а польська сторона відповідно – оздоровлення татарівських школярів у Польщі (харчування, проживання, екскурсії…).

На поїздку до Польщі можуть претендувати діти з Татарова віком 12-17 років, які матимуть біометричний паспорт або закордонний паспорт із  шенгенською візою до 23 жовтня 2018 року. Батьки зобов'язуються проплатити тільки дорогу туди-назад. Окрім того, треба мати медичну страхівку для перетину кордону.

"Діти обов'язково мають супроводжуватися трьома вихователями (яких теж шукаємо) та повинні їхати автобусом із двома водіями з відповідними дозволами. За більш детальною інформацією звертайтеся до сільської ради. При потребі проведемо зустріч із зацікавленими батьками", — повідомив Дзем'юк.

Нагадаємо, Татарів розпочав співпрацю з Хоценем з підписання меморандуму про співпрацю у жовтні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: