fbpx

Торік у прикарпатських в'язницях було 92 спроби передачі мобільних телефонів ув'язненим

Суспільство 14:14, 22.01, 2015

Торік в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі управління ДПтС України в області провели понад 7000 обшуків. В результаті попереджено спроби передачі заборонених предметів: 92 мобільних телефони, понад 119 грамів наркотичних засобів, близько 27 літрів спиртних напоїв, понад 350 гривень.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на ОДТРК "Карпати".

Усі зв'язки ув'язнених з тими, хто на волі, регламентовані Законом та режимними нормативними  документами. В Україні, відповідно до вимог Євросоюзу, дотримуються європейських  стандартів щодо утримання засуджених до позбавлення волі. Зокрема, засуджені до довічного позбавлення волі мають право раз на місяць на короткострокове та раз на три місяці на тривале побачення. Відповідно, в Івано-Франківському слідчому ізоляторі обладнано приміщення для таких побачень, де облаштовано дитячу кімнату, санвузол, спальню, кухню. Також в  усіх виправних закладах є Інтернет. Ця послуга для користувачів є платною.

Кожний засуджений має можливість вільно знайомитися із прийнятими законами, які стосуються порядку відбування покарання, застосування пільг та заохочувальних норм. Особи, засуджені до позбавлення волі, зобов'язані неухильно дотримуватися законних вимог. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: