fbpx

Троценко: Попередня влада робила все для того, щоб позбутися українських патріотів

Політика 11:43, 07.07, 2014

Упродовж багатьох років владними структурами нашої держави здійснювався тиск, спрямований на знищення України та української нації.

"Свідомо нищилась обороноздатність та нівелювалась українська історія через невизнання або замовчування фактів боротьби українців за незалежність Української держави. Попередня влада робила все для того, щоб позбутися українських патріотів, і ми можемо з впевненістю говорити, що це був спланований акт майбутньої агресії",  зазначив голова облдержадміністрації Андрій Троценко під час спільної прес-конференції з Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом.
 

Як повідомили КУРСу у прес-службі Івано-Франківської ОДА, на думку керівника виконавчої влади, на сьогоднішній день ситуація кардинально змінилася. Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко згадав слова Господа до апостола Павла, якого мучили власні слабкості: «Досить тобі моєї благодаті, бо моя сила виявляється в безсиллі». На його думку, в цей нелегкий для України час Господь піднімає дух український і дає можливість повстати.

«У хлопців, які зараз борються за територіальну цілісність нашої держави, немає страху. Натомість наші вороги смертельно бояться нащадків Мазепи та Бандери. Тому ми розуміємо, що Україна – на правильному шляху», – підкреслив голова облдержадміністрації.

У свою чергу Філарет додав, що українці повинні довести: вони гідні незалежності. На думку Філарета, головним завданням українського суспільства на сьогодні є досягнення єдності.

«Через страждання ми прийдемо до єдності, – зазначає Патріарх. – Сьогодні правда – на боці України, як 1941-го правда була на боці СРСР. Тому тоді весь світ став на бік безбожного Радянського Союзу, бо він був жертвою агресії. Так само сьогодні світ став на бік України як жертви агресії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: