fbpx

Цього року на конкурс "Майбутнє країни – у мріях дитини" юні іванофранківці надали 31 творчу роботу

Культура 18:37, 24.04, 2015

На розсуд журі у 2015 році івано-франківські школярі надали 31 роботу, сере яких 17 малюнків, 10 літературних творів та 4 комп‘ютерних анімації. В конкурсі брали участь діти двох вікових категорій: від 9 до 11 років та від 12 до 15 років.

Члени журі оцінювали роботи не лише за майстерність виконання, але і за повноту розкриття теми та старанність. В результаті було відібрано найкращі роботи.

Вже четвертий рік поспіль перше місце у своїй категорії за кращий малюнок отримала учениця Міської дитячої екологічної станції Васильків Марта. Зазвичай вона не лише гарно малює, але і складає цікаві казки про податки, виготовляє різноманітні художні вироби на податкову тематику. Серед молодших учасників перше місце за яскравий малюнок здобув учень цієї станції Феношин Владислав з малюнком "Бюджет – основний фінансовий документ держави".

Серед літературних творів усім сподобався твір учениці гімназії №2 Дерпак Христини та "Казка про трьох друзів та Країну мрій" учня екологічної станції Річняка Андрія. Їм також було присвоєно перші місця у своїх вікових категоріях.

Неабияку майстерність з комп’ютерної графіки показав Карайченцев Максим, який також займається в гуртку екологічної станції.

Всі роботи цих юних митців передано до Головного управління ДФС в області для участі у ІІ етапі конкурсу. Кращі роботи будуть відібрані для участі у ІІІ етапі конкурсу, який проходитиме у Києві.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: