fbpx

Цьогоріч на Прикарпатті у пластових таборах відпочиватимуть близько 800 дітей

Суспільство 16:15, 03.06, 2015

Про це під час зустрічі із заступником голови облдержадміністрації Ігорем Пасічняком поінформував директор обласного дитячо-юнацького пластового центру Олег Хімій.

У рамках заходу йшлося також про особливе значення організації в сучасних реаліях, проблеми, з якими найчастіше мають справу пластуни, та багатогранну методику виховання молодого покоління українців. Окрім того, обговорили можливості реалізації під час літнього вишколу патріотичних програм, кошти на які частково виділятимуться із обласного бюджету.

За словами Ігоря Пасічняка, "Пласт" – це одна з найпотужніших молодіжних громадсько-виховних організацій не лише Прикарпаття, а й усієї України.

"Пласт" виховав десятки тисяч українських патріотів, яким небайдужа доля Батьківщини, її традиції, культура, мова,  наголосив посадовець. – Пластуни одними із перших стали на передову під час Революції Гідності та перейняли естафету у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України. Тому пріоритетним завданням представників влади є сприяння розвитку та підтримка діяльності цієї організації".

Обмінюючись думками, учасники заходу запропонували створити в області програму розвитку "Пласту" на період 2015-2020 роки, передумовою якої стануть попередні напрацювання та досвід в організації виховної роботи серед молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: