fbpx

ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів на вибори на калуському окрузі

Суспільство 18:18, 14.06, 2016

Сьогодні, 14 червня, ЦВК на своєму засіданні зареєструвала кандидатами Андріана Волгіна, висуванця від політичної партії "Сила людей", Сергія Насалика від БПП "Солідарність" та Володимира Цвіля - самовисуванця.

Таким чином, по округу № 85 з центром у Калуші сьогодні балотуються вже 12 кандидатів у нардепи. Серед раніше зареєстрованих: 

Микола Гошовський (Політична партія "ПАТРІОТ"); Ольга Сікора (політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"); Анжела Яровата (Радикальна партія Олега Ляшка); самовисуванець Михайло ГлаговичОлег Савка (політична партія "Народний Рух України"); Оксана Тебешевська (Всеукраїнське об’єднання "Свобода"), самовисуванець Святослав КавінськийВіктор Шевченко ("Українське об’єднання патріотів "УКРОП") та Роман Король (партія "УНА-УНСО").

Подання документів до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатів у депутати Верховної Ради України триває до 16 червня включно. Вибори в окрузі №85 відбудуться 17 липня у зв’язку з тим, що обраний у цьому окрузі екс-нардеп Ігор Насалик став міністром енергетики та вугільної промисловості України.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: