fbpx

У Бурштині юнак вкрав ящик іграшок, а у Калуші жінка поцупила в сусідки телефон

Суспільство 15:22, 05.10, 2017

За фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 185 (крадіжка).

Про це повідомляє сектор комунікацій ГУНП в області.

До Калуського відділу поліції звернулася 27-річна місцева мешканка та повідомила про крадіжку з гуртожицької кімнати мобільного телефону марки "Самсунг Гелексі J1". Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 30-річна місцева мешканка.

Як з’ясувалося, до потерпілої в гуртожиток прийшли у гості її знайомі. В той час коли вони вийшли з кімнати, зловмисниця привласнила залишений телефон, після чого з місця події втекла.

У скоєному лиходійка зізналася, мобільний пристрій правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці на зберігання.

Також до чергової частини Галицького відділення поліції звернувся 47-річний мешканець Бурштина, повідомивши про те, що невідома особа із його подвір’я викрала паперовий ящик, в якому були іграшки, вартістю близько 8 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець, який уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясували, того дня зловмисник, проходячи біля будинку потерпілого, помітив у дворі паперову коробку. Побачивши, що довкола нікого немає, юнак поцупив ящик та з місця події втік. Після чого частину краденого продав та витратив, а іншу поліцейські у нього вилучили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: