fbpx

У деяких районах Прикарпаття середній розмір субсидій становить 2 гривні

Суспільство 11:08, 21.09, 2014

За даними головного управління статистики в Івано-Франківській області, за період із січня по серпень цього року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулись 9,5 тисяч сімей.

Незважаючи на сильне підвищення цін на житлово-комунальні послуги, їх кількість в порівнянні з минулим роком зменшилась майже на 3%. 
Також в повідомленні головного управління статистики в Івано-Франківській області зазначається, що порівняно з відповідним показником 2013 року кількість сімей, яким призначені субсидії, зменшилась на одну тисячу, або на 10,1%.
За кількісним складом сімей-одержувачів субсидій переважають сім'ї з однієї особи, тобто одинокі люди. У серпні 2014 року їх частка склала 71,3% від загальної кількості сімей, які отримували субсидії. Загальна сума субсидій, призначених сім’ям для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, у січні – серпні 2014 року становила 1141,5 тисяч гривень, а це на 18,9% менше, ніж у січні – серпні 2013 року. 
Середній розмір субсидії, призначеної для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, на одну сім’ю у серпні 2014 року у порівнянні з серпнем 2013 року зменшився на 1,1% і становив всього 47 гривень. Серед міст обласного значення та районів найбільший середній розмір призначених субсидій спостерігався у Надвірнянському районі (112 гривень), найменший – у Калуському, Коломийському, Рожнятівському, Косівському та Снятинському районах (від 2,1 до 7,3 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: