fbpx

У дитячій художній школі відкрилась виставка до Дня міста "Я люблю тебе, місто Франкове". ФОТО

Культура 15:22, 06.05, 2016

У виставковому залі Івано-Франківської державної дитячої художньої школи відкрилася виставка робіт учнів, присвячена рідному місту "Я люблю тебе, місто Франкове".

Заступник директора з виховної роботи та викладач школи Лілія Присяжнюк розповіла, що цього року вперше вирішили зробити виставку у форматі конкурсу. Усі відвідувачі можуть проголосувати за роботу, яка сподобалась найбільше.

"В цій виставці взяли участь не тільки старші діти, але і підготовча група. Є декілька робіт дітей, які вже закінчили школу, але просто вони гарні, ми їх любимо і через це прикрасили зал їхніми роботами. Ми хвилювалися, що виставка не буде такою потужною через те, що брали участь підготовчі групи і перший клас. Але все вийшло дуже гарно", – зазначила Лілія Присяжнюк.

Переможця оголосять 12 травня. Він отримає комплект фарб.

Окрім цього, у дитячій художній школі сьогодні проходить майстер-клас до Дня матері, який відзначатиметься вже цієї неділі. Діти власноруч виготовляють красиві листівки. Атмосферу доповнив майстер-клас з писанкарства, завдяки якому виставкова зала наповнилась ароматом свічки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: