fbpx

У Дзвинячі відсвяткували День села, а у Розсільній відкрили відремонтований Будинок культури

Політика 14:19, 26.09, 2017

21 вересня у Дзвинячі Богородчанського району святкували День села, а у с. Розсільна урочисто відкрили нещодавно відремонтований Будинок культури. На урочисті заходи зібралась громада, районна, обласна влада.

З вітальним словом від народного депутата України Юрія Дерев'янка завітала на святкування також і депутат обласної ради від партії "ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ" Марія Рудик. 

"Перед цими селами зараз стоїть великий виклик, тому що незабаром вони увійдуть до складу нової Дзвиняцької ОТГ. Кожна людина очікує, що після об’єднання в територіальну громаду рівень життя покращиться, будуть залучені кошти для ремонту доріг і відкриття нових навчальних закладів, що, відповідно, громада розвиватиметься. Більшість мешканців виступають за створення Дзвиняцької ОТГ. Села, які мають увійти до її складу, відповідають усім вимогам, необхідним для об’єднання", – каже Марія Рудик.

Особливо депутата обласної ради тішить той факт, що у селах на Івано-Франківщині поступово створюються такі заклади як Будинок культури в Розсільній.

"Необхідно вкладати кошти для розвитку культури, духовності і освіти. Молодь повинна мати де культурно відпочивати, а не відвідувати заклади, де продають спиртні напої", – каже Рудик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: