fbpx

У фортечній галереї "Бастіон" відкрита виставка малюнків дітей, які хочуть жити в якісному світі

Культура 11:06, 13.10, 2016

Роботи переможців обласного конкурсу, що його щорічно в жовтні проводить ДП "Івано-Франківськстандартметрологія", виставили в івано-франківському "Бастіоні".

Щорічно у жовтні ДП "Івано-Франківськстандартметрологія” організовує та презентує виставку робіт учасників регіонального етапу Національної виставки-конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі". 

Щорічна Національна виставка-конкурс дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі" проводиться вже 13 років поспіль з метою формування у свідомості дітей – наймолодших споживачів суспільства – асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію, а також з метою популяризації руху за підвищення якості життя в Україні.

Цьогоріч до участі у виставці-конкурсі було заявлено 100 робіт, які виконувались у 3 номінаціях: "Я пізнаю якісну продукцію", "Ми – архітектори якісного світу", "Кращий плакат на споживчу тематику". Малювали діти трьох вікових категорій: 5-8, 9-12 і 13-17 років.

Активно заявили про себе як учасники конкурсу учні Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості, Тлумацького Будинку дитячої та юнацької творчості, Міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (м. Івано-Франківськ), Івано-Франківської міської дитячої екологічної станції.

Регіональне конкурсне журі визначило 9 робіт дітей-переможців, які у відповідних номінаціях та вікових категоріях зайняли перші місця.

Крім того, ще 22 роботи зайняли призові місця (друге і третє). Також отримали відзнаки 11 робіт, які не ввійшли до числа переможців, але виділялись технікою виконання, креативністю, творчим підходом.

Вручення нагород відбулось під час урочистого відкриття виставки, відзнаки отримали загалом 42 діток.

Роботами учасників можна побачити на виставці,  яка триватиме у "Бастіоні" з 12 по 26 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: