fbpx

У франківському дитсадку влаштували конкурс міні-городів на підвіконні. ФОТО

Суспільство 22:55, 15.03, 2016

Конкурс на кращий “Міні-город на підвіконні” провели у дошкільному навчальному закладі № 15 “Гуцулочка” в Івано-Франківську.

У дошкільному навчальному закладі № 15 "Гуцулочка" підсумували конкурс "Міні-город на підвіконні", інформують в управлінні освіти міста.

За умовами конкурсу вихователі з дітьми та батьками планували свої посіви та насадження на підвіконні, продумували дизайн, зручність догляду, посильну працю дітей та практичне значення дитячої роботи.

Дошкільнята з задоволенням майстрували з батьками та педагогами композиції, сіяли насіння, висаджували коренеплоди, поливали та з нетерпінням чекали перших сходів. Поступово "міні-городи" ожили, зазеленіли і звеселили дитячі оченята. Кожна вікова група продумала свою назву "Гуцульська садиба", "Город цілий рік", "Город на колесах".

Праця усіх була відзначена. Неординарні зелені куточки природи стали чудовою прикрасою інтер'єру групи, подарували дітям багато радості та нове захоплення. А ще зелені "міні-городи" довго частуватимуть малечу зеленою цибулею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: