fbpx

У франківському християнському кафе не прижилася практика кав’ярні без цін. ВІДЕО

Суспільство 15:14, 28.12, 2018

Перше християнське кафе "Небо" пропрацювало в Івано-Франківську 107 днів.

Кав’ярню без цін в Івано-Франківську відкрили 24 серпня. Власники дуже хотіли втілити в життя європейську концепцію, за якою відвідувачі залишають скільки коштів за своє замовлення, стільки вважають за потрібне, йдеться в сюжеті 8 каналу.

"Мета цієї концепції полягала в тому, щоби ті люди, які мають можливість заплатити більше, платили більше, а ті, які не мають змоги заплатити більше, платити менше. Вони мали одне одного перекривати, і люди різних фінансових можливостей могли би приходити до нас", – розповідає співзасновниця кав’ярні Олеся Халак.

Попрацювати в такому режимі вдалося лиш 107 днів. Далі власники були змушені таки вписати у меню ціни, адже не завжди люди правильно розуміли їхній задум.

"З часом ми побачили, що люди, які могли заплатити більше, хотіли десь схалявити чи, можливо, неправильно зрозуміли нашу концепцію", – додає Халак.

Через це кафе почало працювати собі у збиток.

Попри те, що у меню з’явилися ціни, відвідувачів не меншає. А власники кав’ярні сподіваються, що через деякий час їм знову вдасться повернутися до початкового задуму і таки призвичаїти його в Івано-Франківську.

Нагадаємо, кафе "Небо" позиціонує себе як християнське кафе. У кав’ярні всі вітаються "Слава Ісусу Христу". Також працює дитяча зона.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: