fbpx

У Франківську біля чудотворної ікони 9 днів молитимуться до Діви Марії за вирішення сімейних проблем

Суспільство 07:25, 15.02, 2016

Від сьогодні, 15 лютого, у храмі Святого Йоана Хрестителя, що на вулиці Микитинецькій, біля чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської починається дев'ятниця до Діви Марії, яка розв'язує вузли.

Про це повідомив настоятель храму отець Володимир Вінтонів, якого Папа Римський Франциск нещодавно призначив місіонером милосердя.

"Молитимемося за вирішення сімейних проблем і проблем в Україні. Неможливо молитися за державу, коли маємо проблеми в сім'ї, і навпаки. Коли, наприклад, тебе залишив чоловік, ти не можеш знайти своєї половинки, коли двоє не можуть привести на світ дитя, коли є проблеми в роботі, немає за що прогодувати сім'ю, то годі сподіватися, що ці проблеми не відіб'ються в загальному на суспільстві. Соціальні проблеми дотикають нас так само, як і внутрішні", – говорить отець Володимир.

Дев'ятницю молитимуться щодня о 18.00.

Отець Володимир пояснив, про які "вузли" йде мова. Це усі ті проблеми, з якими ми дуже часто живемо роками і не знаємо, як вирішити їх: "вузли" сімейних суперечок, нерозуміння між батьками і дітьми, недостаток поваги, насилля; "вузли" прикрості в подружжі, недостаток миру і радості в родині; "вузли" неспокою; "вузли" розпачу подружньої пари, що розлучується; "вузли" роз’єднання сім’ї; біль за дитину-наркомана, за хвору дитину, за дитину, яка пішла з дому або відвернулась від Бога; "вузли" алкоголізму та інших наших вад або вад людей, яких ми любимо; "вузли" причиненного болю іншим людям; "вузли" образ, які нас болісно турбують; "вузли" почуття вини, аборту, невиліковних хвороб, депресії, безробіття, страху, самотності… "вузли" недовіри, пихи, усіх наших гріхів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: