fbpx

У Франківську поліція під час відпрацювань затримала кишенькового злодія

Суспільство 14:11, 17.06, 2016

​З метою попередження кишенькових крадіжок, які в основному відбуваються під час поїздок у громадському транспорті та у місцях скупчення людей, працівники Івано-Франківського відділу поліції провели цільове відпрацювання.

Зокрема, перевіряли міські автобусні маршрути, де найчастіше вчиняються крадіжки, інформує Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

У поле зору оперативників потрапив підозрілий чоловік, якого виявили по вул. Привокзальна на автобусній зупинці. Оперативники, керуючись професійними навиками, "вичислили", що із маршрутного автобуса №21 вийшов чоловік, який неспокійно поводився, чим привернув увагу правоохоронців.

Відійшовши кілька метрів від зупинки, він викинув гаманець у траву та почав пришвидшувати крок. Його затримала поліція. Підозрюваним у крадіжці виявився 45-річний франківчанин.

Як встановлено в ході слідчих дій, у гаманці знаходилося 170 гривень. Про крадіжку грошей до поліції ніхто не звертався. Однак потерпілого вдалося встановити за дисконтними картками, які знаходилися у гаманці, тож викрадене чоловіку буде повернуто.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: