fbpx

У Франківську представили нове керівництво обласного осередку "Радикальної партії"

Політика 18:24, 09.11, 2017

Новим головою Івано-Франківської обласної організації "Радикальної партії Олега Ляшка" став Петро Шеремета, заступницею призначена Марина Ланіна.

Їх представили сьогодні членам партії на зборах.

Партійний координатор з Києва Олександр Машир зазначив, що перед новим керівництвом стоїть важливе завдання – розбудова партійного осередку по цілій області.

"До цього організація не працювала, а жевріла, активної діяльності не проводилось. Олег Ляшко вжив різкі рішучі заходи, щоб партійний осередок працював на повну силу, і змінив тут керівництво",  зазначив представник партії з Києва.

Він зазначив, що наразі лише в одному районі області ще відсутня партійна структура "Радикальної партії".

Основним напрямком активності "радикали" обрали створення ОТГ і представництво політичної сили у них. Так, 24 грудня в трьох об’єднаних громадах області призначені вибори, і представники партії боротимуться за голоси виборців. Також партія бере курс на створення громад навколо великих міст, серед яких Івано-Франківськ, Коломия, Калуш.

Новопризначений керівник обласного осередку "Радикальної партії" Петро Шеремета розповів однопартійцям про себе. Він зазначив, що обіймав високі посади у правоохоронних органах на Івано-Франківщині, зокрема був керівником УБОЗу, карного розшуку, першим заступником керівника МВС.

"Я Івано-Франківську область знаю не з чуток, досить досконало",  наголосив Шеремета.

Після служби у правоохоронних органах він створив охоронну фірму "Галичина", яка надає послуги з охорони об’єктів, детективні розслідування та юридичні консультації. Депутат міської ради на Тернопільщині.

Є членом "Радикальної партії" з 2014 року, досі є заступником голови обласного осередку партії на Тернопільщині, де збирається скласти повноваження.

Наголосив, що своїм найважливішим завданням бачить сформувати потужну команду.

"Ми зробимо команду на Івано-Франківщині і будемо самодостатніми. На Франківщині був такий негатив, що голови осередків та їх заступники, прийшовши у партію, одразу мали стати багатими, партія мала їм одразу дати мільйони, і купити "Ленд Крузери", і побудувати школи… Але так не буває. Це не партія влади",  зазначив новопризначений керівник.

"Ми повинні розуміти, що без місцевих осередків ми не обійдемся. Наша партія в Україні дуже молода",  додав він.

На партію чекає перереєстрація у зв’язку зі зміною назви, однак Шеремета обіцяє зберегти місця людям і колективи, які хочуть далі працювати.

"Нам тяжко, нас гасять з усіх сторін – влада, правоохоронні органи. Ми нікому не зручні… Я би їх всіх відвіз на цвинтар, де лежать наші герої, і пускав на роботу, щоб вони кожного ранку йшли і хрестилися, і бачили, завдяки кому вони сидять у своїх кріслах",  сказав Петро Шеремета.

Також на зборах йшлося про затвердження тимчасово виконуючих обов’язки керівників у кількох містах області.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: