fbpx

У Франківську п’яні охоронці накинулись з кулаками на жінку та літнього чоловіка

Суспільство 15:03, 08.05, 2015

7 травня поблизу "Панорама Плаза" нетверезі чоловіки накинулися із кулаками на літнього чоловіка та молоду жінку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише громадський активіст Василь Андріїв, передає Репортер.

"Поступив дзвінок від товариша про п’яних дебоширів у формі без опізнавальних знаків, які з кулаками накинулися на літнього чоловіка та молоду жінку, при цьому використовували проти людей газовий балончик, на поясі у них була кобура…можливо, озброєні… ми відреагували миттєво, спільно із товаришами із асоціації воїнів АТО та Госпітальєрами ПС Сергій Мороз прибули на місце події за лічені хвилини", – пише Василь Андріїв.

За його словами, двоє чоловіків в алкогольному сп’янінні, розпускали руки, погрожували людям. Однак на пропозицію воїнів АТО показати свою крутизну на передовій героїзм дещо спав.

Коли приїхала міліція, виявилось, що ці молодики є співробітниками охоронної фірми “Граніт”, щоб справу не спустили на "гальмах", активісти вирішили стояти до кінця та проконтролювати хід розвитку подій.

"Неочікувано пішли гучні заяви від горе-охоронців, що молода жінка та худорлявий чоловік старшого віку їх побили… і вони взагалі “постраждала” сторона… розуміючи, чим зазвичай такі історії закінчуються, вимагаємо від міліціонерів відвезти хуліганів на проходження медичного освідчення на предмет виявлення стану алкогольного сп’яніння… і прийняти заяву від потерпілих…" – зазначає активіст.

На місце події приїхав начальник міськвідділу міліції Ростислав Прокопчук і його заступник. Після чого оперативна група доправила забіяк на експертизу. Активісти поїхали слідом за ними, щоб довести справу до логічного завершення.

"Там і познайомилися із начальником охоронної фірми "Граніт". Хороша людина, демобілізований боєць 95 бригади, що немаловажно – справедливий, зразу ж зайняв позицію на захист потерпілих людей та виказав своє невдоволення і розчарування підлеглими. Пообіцяв, що винні співробітники будуть наказані, і йому соромно за діяння цих осіб", – підсумував Василь Андріїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: