fbpx
  • Головна
  • Новини
  • У Франківську п'яні відвідувачі нічного клубу намагалися побити правоохоронців

У Франківську п'яні відвідувачі нічного клубу намагалися побити правоохоронців

18:06, 11.03, 2015

В Івано-Франківську після образ відвідувачів у нічному клубі хулігани невдало спробували перевірити свої бійцівські вміння на бійцях ДСО.

Днями в Івано-Франківську близько опівночі на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал "Тривога" з нічного клубу в мікрорайоні Північний бульвар. На місце події виїхав наряд групи затримання Державної служби охорони, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДСО в Івано-Франківській області.

Виявилося, що троє молодиків прийшли до нічного клубу і, перебуваючи під дією алкоголю, безпричинно чіплялися до інших відвідувачів, ображаючи їх нецензурною лайкою. Прохання добровільно покинути заклад ще більше розлютило гульвіс. На вимогу працівників міліції припинити протиправні дії зухвалі хулігани не відреагували, натомість забіяки невдало спробували продемонструвати свої бійцівські здібності на правоохоронцях.

Міліціонери охорони вправно затримали зловмисників та доправили їх до Івано-Франківського міського відділу міліції для з’ясування деталей нічної пригоди та винесення відповідного процесуального рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: