fbpx

У Франківську створять Інформаційний центр для учасників війни на Сході

Суспільство 19:10, 19.03, 2015

В Івано-Франківську на засіданні обласного Координаційного центру допомоги пораненим оголосили про створення Інформаційного центру для учасників бойових дій.

Співголова обласного Координаційного центру з допомоги пораненим, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк повідомив про створення обласного Інформаційного центру. 

"Ми напередодні демобілізації. При департаменті соцполітики хочемо створити загальнообласний Інформаційний центр для учасників АТО. Він буде знаходитись у Івано-Франківську – в приміщенні обласного Департаменту соціальної політики на вулиці Леся Курбаса",  зазначив він.

Детально концепцію Інформаційного центру представили працівники департаменту Віталій Яворський та Володимир Веркалець. Вони розповіли, що в Інформаційному центрі буде єдина база реєстрації звернень і працюватиме "гаряча лінія", дзвінки на яку будуть безкоштовними.

Усі департаменти і військкомати області будуть пов'язані з Інформаційним центром, а в кожному районі будуть посадовці, відповідальні за конкретні питання  чи то земельні, чи медичні, чи соціальні.

Чиновники сподіваються, що інформаційний центр запрацює вже наприкінці наступного тижня, інформує ГК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: