fbpx

У Франківську тендітна полісвумен розповіла про свої переваги під час роботи в поліції

Суспільство 14:37, 03.09, 2015

Як повідомляв КУРС, сьогодні в Івано-Франківську стартувала реєстрація до нової поліції.

Презентувати патрульну службу приїхали чотири її представники з Києва, які працюють вже півроку.

За словами заступниці командира 10-ї роти 1-го батальйону Анни Онуфрійчук, столичні поліцейські приїхали до Франківська у відрядження, щоб показати, як повинна виглядати поліція. Вони активно розповідають людям про свою роботу, про перспективи і труднощі, а також заохочують йти в патрульну службу.

Читати також: У Франківську стартувала реєстрація у патрульну поліцію. Перші 50 претендентів подають заяви. ФОТО

Анна Онуфрійчук вирішила змінити роботу старшого інспектора гірничого департаменту в Кривому Розі та кардинально поміняти своє життя, переїхавши до Києва разом з дитиною. Від роботи отримує задоволення, оскільки виконує надзвичайно важливу місію – допомагає людям. 

"Бувають різні ситуації. Але взагалі мені дуже подобається тому, що ми допомагаємо людям, перш за все",  розповіла Анна.

До будь-яких ситуацій нові поліцейські готові, адже моделювали їх під час тактичних навчань. У патрулі має бути завжди двоє осіб, часто це чоловік і жінка, буває по два чоловіки, але не по дві жінки. 
Анна  тендітна жінка, проте це не заважає їй виконувати свої обов'язки, а інколи навіть сприяє успішному виконанню завдань.

"Фізично не важко. Не бачу жодних проблем через мій зріст. В мене було декілька ситуацій, коли агресивні люди намагалися вчинити якесь правопорушення і коли я приїжджала на місце злочину, людина бачила мене і в неї зникало бажання агресивно себе вести. Навпаки, людина йде на контакт, починає адекватно себе поводити, і з такими людьми в подальшому дуже легко знаходити спільну мову і домовлятися. Тому зріст  це не проблема",  розповіла полісвумен.

Попри те, що нова поліція вже патрулює вулиці Києва, вони продовжують вчитися і розвиватися. Зараз у навчанні акцентують на адмінпрактиці.

Читати також: Аваков у Франківську обізвав львів’ян дурними

В Івано-Франківську, окрім нової поліції, з’являться нові дільничні. ФОТО 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: